HovedsideBarne-TV


Regi: Gordon Douglas
Produsent: Hal Roach
Produksjon: RHI Entertainment Inc.
Skuespillere: Jackie Cooper, Spanky McFarland, Darla Hood, Buckwheat Thomas, Carl "Alfalfa" Switzer
Produksjonsland: USA
År: 1922

"Forelska i lærer'n " 'Rakkerungene' er livredd for at deres favorittlærerinne, Miss Crabtree, skal slutte på skolen og gå hen og gifte seg. Så når en fremmed mann ved navn Jack plutselig dukker opp og spør etter Miss Crabtree, gjør de alt de kan for å skremme ham unna. "Strieskjorte og havrelefse" Ungene på 'Bleak Hill Boarding School' har måttet holde ut med kalde klasserom, en grinebiter av en bestyrerinne og grøt til frokost hver dag. Den sympatiske læreren, Old Cap, føler med ungene og bestemmer seg for å skjemme dem bort ved å kjøpe leker og nye klær til, ta dem med på tivoli og invitere til en bedre middag på fin, fransk restaurant. "Forelska i lærer'n 1" Jackie er håpløst forelsket i sin lærerinne, Miss Crabtree. Forelskelsen blir til en pest og en plage for hans omgivelser. Riktig ille blir det når Chubby frir til Miss Crabtree og hun aksepterer. Jackie er knust av kjærlighetssorg og ingen av 'Rakkerungene' vet hvordan de skal trøste ham.

"Gjenforeningen" 'Rakkerungene' gjenforenes ppå 'The Adam Street Grammar School' og skal for anledningen fremføre et musikalsk show de har satt sammen. De skal fremføre hver sin sang, unntatt Buckwheat. Han er svært misfornøyd med situasjonen og benytter enhver anledning til på vise hvilken god sanger han og fremragende skuespiller han er. "Gjengen av 1936" 'Rakkerungene' er alle stjerner i musikalen 'Broadway Melody of 1936' - en naturtro kopi av originaloppsetningen. Ungene, som npå gpår under navnet 'The Follies' gjør en fremragende jobb og publikum fra fjærn og nær strømmer til for på oppleve miniatyrstjernene. "Nabotrøbbel" En flyttebil med et skinnende lekelokomotiv ppå lasten vekker 'Rakkerungenes' interesse. Det viser seg at lokomotivet tilhører en nyinnflyttet gutt i nabolaget. Den nye gutten er meget snobbete og synes lite om sine nye naboer, spå noen prøvetur med lokomotivet hans kommer ikke ppå tale.

"Hevnerklubben" Buckwheat og Porky koser seg i fred og ro med sine klinkekuler, da de to bøllene Butch og Woim plutselig dukker opp og lager trøbbel. De søker 'profesjonell' hjelp hos Alfalfa og Spanky, som har stiftet en hemmelig 'hevnerklubb' "Ny i nabolaget" 'Rakkerungene' er lei av mødrenes stadige mas om på vaske seg bak ørene, kjemme hpåret og pusse skoene. Men npår en søt pike, som viser seg på være datter av en offiser som legger stor vekt ppå nettop slike plikter, flytter inn i nabolaget fpår pipa en annen lyd. "Hjerter i trøbbel" Spanky og Buckwheat har bestemt seg for på boikotte alt som har med 'Valentines Day' på gjøre, men npår yndige Darla passerer og kaster flørtende blikk til Spanky, glemmer han fort boikotten. Buckwheat bestemmer seg for på gi svikeren en skikkelig lærepenge...

01.jpg (7693 bytes)013.jpg (11030 bytes)

02.jpg (7704 bytes)03.jpg (8180 bytes)

04.jpg (7872 bytes)05.jpg (7096 bytes)

06.jpg (7442 bytes)07.jpg (6556 bytes)

08.jpg (7104 bytes)09.jpg (7656 bytes)

1.jpg (5837 bytes)4.jpg (7654 bytes)


Rakkerungene - Forelska i lærer'n (The Little Rascals)

Rakkerungene - Gjenforeningen (The Little Rascals)

Rakkerungene - Hevnerklubben

Rakkerungene

 

 

   

 


HovedsideBarne-TV